KIVITELEZÉS

Regionálisan felépülő kivitelezői partnerhálózatunk több, mint 15 éve épít polisztirol zsalus energiatakarékos házakat, passzív házakat.

Tapasztalt kivitelezőink egy építési szintet akár egyszerre építenek fel, és az egész szintet egyszerre öntik ki betonnal, így egy teljesen homogén monolit szerkezet alakul ki. Ez a fajta építési mód igen gyors és gazdaságos.

Amennyiben ránk bízza energiatakarékos házának kivitelezését, mi az első lépéstől segítséget tudunk nyújtani a megvalósításban.

Fontos feladatunknak tartjuk az építési tervek alapos felülvizsgálatát és az építkezés előtti teendők meghatározását.

Tudni azt, hogy hogyan kell összerakni a RHINOCELL elemeket még nem elég ahhoz, hogy sikeres legyen a kivitelezés. Egy sikeres és produktív projekt a minden szinten való körültekintő tervezés eredménye, és a kivitelezési munka, időben, a költségvetési keretek között valósul meg.

A környezet és önmagunk védelme nyilvánvalóan sokszor anyagiakkal is jár. Az építőipar azonban olyan sebesen fejlődik, hogy most már talán nem kell mélyebben a zsebünkbe nyúlnunk, amennyiben energiatakarékos ház, passzív ház és a környezettudatos életmód mellett döntünk.

A Lego-rendszerű elemekből felépült RHINOCELL házak előnye a gyors építés mellett, hogy az alaptól a tetőig egy teljesen zárt burkot alkotnak. Az előre gyártott RHINOCELL elemek kötőanyag nélkül illeszthetők, és bent maradó zsaluzatot alkotnak. A hőszigetelő rétegek közé vasalás után betont öntenek, és ez a teherhordó része a falnak. Egy családiház falazata akár 3-5 nap alatt fölépíthető belőle.